Gourmet menü & Káli Kövek

Gourmet menü & Káli Kövek

Köveskáli gasztroprogram hétvégére

Ezen a hétvégén a szomszédban mutatjuk be borainkat. A Kővirág – Étel, Ital, Ágy séfje a Szabó Gyula által összeállított borsorhoz hangolja öt fogásos gourmet menüjét. Szombat este személyesen is jelen leszünk!

A menü

Füstölt lazac, tormás beluga saláta, marinált retek ~ Szentantalfa, Rajnai Rizling 2014
Fácán erőleves, fürjtojás ~ Szentbékkálla, Chardonnay 2014
Kecskesajt, medvehagyma velouté, borsó ~ Köveskál, Olaszrizling 2014
Vaníliás őzsült, házi burgonyás- diós nudli, vargánya ~ Cabernet Sauvignon, 2013
Epres mille feuille ~ Kékfrankos Rosé, 2015

A részletekkel és a szállással egybekötött ajánlatokkal kapcsolatban kérjük, érdeklődjön a Kővirág Panzió és Étteremnél.