Káli Kövek a Vigadóban

Káli Kövek a Vigadóban

2017. május 4-én kerül megrendezésre a Goodwine Üzleti Borklub tizenkettedik estje, melynek témája: JÁRT UTAT A JÁRATLANÉRT, avagy hazai cégek külföldi piacra lépése.

A borvacsorával egybekötött rendezvény résztvevőit, külön erre az alkalomra kreált, 5 fogásos menü és Káli Kövek borok várják.

MENÜSOR

Welcome drink
Rizling 2016

Spárgás zöldborsó krémleves, 60 perces lágytojással
Sauvignon blanc 2016

Meleg előétel: Sonkába göngyölt jércemell, beluga lencsével, turbolyás zöldség brunoise-val
Zánka, Rajnai Rizling Válogatás 2016

Főétel I: Mangalica szűz medvehagyma mártással, parmezános supplival, karotta
Köveskál, Olaszrizling Válogatás 2015

Főétel II: Marhanyak Eszterházy módra, szalvétagombóccal
Kékfrankos 2015

Desszert: Liszt mentes máktorta málnával, vanília fagylalttal, meggy krém
Rozé, Kékfrankos-Pinot Noir 2016

További infók és jelentkezés:
https://www.facebook.com/events/1886561691618366/
http://goodwine.hu/