kavics-2016-big

Kavics

2016

Oltalom alatt álló eredetmegjelöléssel ellátott bor.


Online nem elérhető

Évjárat: 2016            1,5 l

Szőlő termőterület: Hegyestű, Tagyon-hegy
Szőlőfajta: Olaszrizling, Rajnai rizling, Szürkebarát
Művelési mód: középkordon, magas kordon
Metszésmód: szálvessző, rövidcsap
Talajszerkezet: vulkanikus bazalttufa, nyomokban mészkő
Szüret módja: válogatott kézi szüret
Feldolgozás módja: kíméletes préselés
Erjesztés: saválló inox tartályban
Érlelés ideje: 4 hónap
Extrakt összes g/l: 22,1
Szabad kén tartalom-összes kén tartalom mg/l: 21-84
Titrálható savtartalom g/l: 6,6
Maradék cukor g/l:: 1
Alkohol tartalom % V/V: 12