Karmazsin 2020

Balatoni száraz vörösbor

Oltalom alatt álló földrajzi jelzés


67% Kékfrankos, 33% Cabernet Franc


Online vásárlás

Évjárat: 2020            0,75 l

Szőlő termőterület: Tihany,
Szőlőfajta: Kékfrankos 67%- cabernet franc 33%
Művelési mód: középkordon
Metszésmód: rövidcsap
Talajszerkezet: vulkanikus bazalttufa
Szüret módja: válogatott kézi szüret
Feldolgozás módja:héjon erjesztés, kézi maceráció
Erjesztés: spontán, 500 l-es és 400 l-es 300 l-es tölgyfahordókban
Érlelés ideje: 11 hónap
Extrakt összes g/l: 25,1
Maradékcukor g/l 1,5
Szabad kén tartalom-összes kén tartalom mg/l: 32-99
Titrálható savtartalom g/l: 5,4
Alkohol tartalom % V/V: 13